Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Kazne na CW serveru
Offline Mlacko
 10-17-2016, 02:13 PM
#1
CW Head Admini
*


Posts
38

Joined
Oct 2016

Reputation


Od skora su uvedene odredjene kazne na CW serveru, koje sluze da bi se malo ozbiljnije pozabavili sa problemima poput loseg ponasanja i chitovanja.===== Pravila vezana za ponasanje na CW serveru =====

1.0 - Zabranjeno je psovati/vredjati druge na HighQuality serveru. Za svaku uvredu na CW serveru koju neko prijavi, okaci SCREENSHOT i koja moze da se potvrdi u logovima, dobice se ili opomena ili ban sa CW servera, zavisno od ozbiljnosti uvrede.
1.1 - Bilo koja ozbiljnija uvreda je dovoljna za 2 dana bana na CW serveru, dok se kazna pamti narednih 3 meseca.
1.2 - Kazne iz tacke 1.1 se pamte 3 meseca, sto znaci da ce ponovljene kazne unutar 3 meseca rezultirati jacim kaznama i to tako sto ce se dodavati 2 dana bana po svakoj kazni dobijenoj u poslednjih 3 meseca.
Na taj nacin se osigurava da oni koji se cesto ponasaju lose budu odstranjeni sa CW servera na sve duzi i duzi period.
1.3 - Najobicnije "retard" (i bez konteksta) je dovoljno za opomenu koja traje 3 meseca. Dve opomene unutar istih 3 meseca ce rezultirati istom kaznom kao i jedna ozbiljnija uvreda tj. banom (iz tacke 1.1 i 1.2).

2.0 - Zabranjeno je koristiti chit na HighQuality CW serveru, i zbog toga svakom igracu koji ima forum nalog (clanovima foruma, ali i ostalim rankovima na forumu) mozete u roku od 24h od meca traziti demo na uvid u temi "Kazne na CW serveru".
2.1 - Prilikom trazenja demoa, napisite:
- Na kom CW serveru se igrao mec
- Kad se igrao mec
- Nick i STEAMID koji je taj igrac koristio
- Koji team je bio igrac (CT ili TS)
2.2 - Nakon prijave, igrac ima 48h rok da okaci demo, a ako ga ne okaci, dobija jednu zvanicnu opomenu koja traje 3 meseca.
2.3 - Dve zvanicne opomene unutar istih 3 meseca ce rezultirati permanentnim banom sa cele zajednice.
2.4 - Demo se moze dostaviti na pregled i nakon 48h od zahteva, ali tada ce igrac vec dobiti opomenu/ban (iz clanova 2.3/2.4) koji se nece skidati dok pregled demoa ne dokaze da je nevin.
2.5 - Ako igrac okaci demo, pogledace ga CW tim i odluciti da li se vidi chit na demou ili ne.
2.5a - Ako CW tim utvrdi postojanje chita, igrac ima rok od 24h da se zali, nakon cega ce demo pogledati jos bar dve osobe pre nego sto se donese konacna odluka.
2.5b - Ako CW tim utvrdi da na demou nema dovoljno dokaza, osoba koja je prijavila dobija jednu "pogresnu prijavu" koja traje 3 meseca.
2.5c - Bilo ko sa CW admin rankom (pa i onaj ko je prijavio) moze da se zali na odluku da "nema chita", kada ce demo pogledati jos najmanje 2 osobe, ali u slucaju da zaista "nema", taj ko se zalio takodje dobija "pogresnu prijavu" koja traje 3 meseca.
2.5d - Ako neko skupi dve pogresne prijave u poslednjih 3 meseca, on ne moze traziti nikome demo 3 meseca, niti se moze zaliti na odluke arbitra - tj. dok ne istekne druga pogresna prijava koju je dobio.
2.5e - Kazna za dokazani chit je permanentni ban naloga sa cele zajednice - to znaci ban i sa foruma, CW servera kao i svih ostalih servera gde mozemo da dokazemo da se radi o istoj osobi.

Sve pomenute zalbe vezane za ponasanje ili chitovanje drugih na CW serverima, mozete napisati u ovoj temi, stim sto se podrazumeva da budu napisane na pristojan nacin, bez suvisnog optuzivanja i uz potrebne dokaze/informacije, jer ce u suprotnom biti smatrane spamom, pa samim tim obrisane i moguce cak i kaznjene.

Hvala na razumevanju
|Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Theme UNIQUE - Copyright SubzrᅟᅟᅟᅟCustomized by - SkazzY | Cinderella