Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Dota 2 Diskusije
Offline faaydamner
 11-20-2016, 08:49 PM
#1
Junior Member
*


Posts
20

Joined
Oct 2016

Reputation


Tema sluzi za diskusiju u D2 svetu.
Offline mif^
 12-18-2016, 02:18 PM
#2
Junior Member
*


Posts
6

Joined
Dec 2016

Reputation


Sve razumem i pubertet i godine, ali sto su menjali mapu opet koji moj nije mi jasno...Ja sam razocaran da jedna tako velika igra namesta mapu samo da bi novom heroju odgovaralo...katastrofa LOL mapa...
Offline Mihailo
 12-20-2016, 01:51 PM
#3
Vlasnik
*


Posts
1.231

Joined
Aug 2016

Reputation


Jedan sam od onih koji su tu igru igrali od radnih verzija (beta verzije, dok je jos Guinsoo to razvijao), i uz nju bio godinama, ali mi se kroz smucila kad je IceFrog poceo da izmislja spelove tipa "dok ovaj heroj leti, ako pada kisa, on dobija 3 charge-a po kapljici kise, i jos 5 po procentu vlaznosti vazduha, gde ce nakon zavrsenog leta napraviti charge x koren iz 3 charge x int dmg svima, a ako to bude preko gazilion dmg, oprace mu se i noge pa ce dobiti +30 na speed dok mu se noge ponovo ne isprljaju"

Samim tim, mene odavno vec ne iznenadjuju guposti koje pravi, niti me briga jer dotu jedino igram kada sam u drustvu koje igra samo dotu (sto je jako retko u poslednje vreme), ali da je dota izgubila svaki smisao, po meni odavno jeste.

Jedino sto mi se svidja u ovoj novoj verziji (i generalno u zadnjih 5 godina dote) su ti "talenti" jer omogucavaju da se napravi "bas svoj heroj", ali tek kad i ako svi abilitiji postanu nesto tipa talenti, ce to postati zaista bitno i zanimljivo.
 Reputed by : mif^
Offline ArtiseXplosion
 12-20-2016, 02:44 PM
#4
Junior Member
*


Posts
2

Joined
Nov 2016

Reputation


Promene su promene. Nekima se svidi, nekima se ne svidi (što je slučaj kod većine ljubitelja Dote).
Meni su iskreno sve promene zanimljive, mapa je skroz okej sređena, "Sanctuary" je mnogo dobra stvar po meni, a uz to pozicija "Bounty" runa je po meni revolucija za romere i mislim da bi klasična igra morala imati bar jednog romera koji će se kretati uglavnom po džungli i pomoći da se lejn što brže i sigurnije dobije.
Talenti su tek najbolja stvar koju su ubacili. Promeniće tok kasnije faze igre i te kako. Daje nam toliko mogućnosti, a može se reći da je igra sada malo ubrzanija, što je, po meni, Doti pomalo falilo. Sa obzirom da igram uglavnom "support" ulogu, tek je meni jedan minut dosta duži nego nosačima igre.
Što se tiče novog heroja, treba ga samo malkice nerfovati (pasivna sposobnost mu je prejaka po meni) i on je već balansiran. Određeni heroji mogu ga lako kontrirati, samo je u pitanju razumevanje igre.
(This post was last modified: 12-20-2016, 02:46 PM by ArtiseXplosion.)
Offline Chopke
 01-09-2017, 10:12 AM
#5
Global Moderator
*


Posts
44

Joined
Aug 2016

Reputation


Dota je trenutno odlična. 7.00 patch je potpuno preporodio stil igre. Supportovi imaju mnogo više šansi da imaju mnogo veliki impact na game, mada su to imali i pre ali uz talent tree to postaje mnogo više i bolje. Talenti poput gpm-a, xpm-a, dodavanja cast range-a mnogo znači. Promene na mapi su po mom mišljenju bili nešto što mi se nije svidelo kad je izašlo, ali posle 20ak odigranih gejmova sam prezadovoljan i time. Najviše zbog bounty runa koje itekako puno znače, pogotovo za Supportove i heroje kojima je neophodan farm, kao npr ukoliko Anti-Mage ima loš gejm, mnogo puno mu znači bounty runa. Radiant ima veću prednost nego pre, i to najviše zbog pozicije rosha koja je okej po meni, nemam neku primedbu.
Ono što je ostalo, i po mom mišljenju jedna od najboljih stvari su sanctuary koji mogu da preokrenu dešavanje u većini fajtova. Naravno jako su dobri jer se sad moze igrati dosta agresivnije na npr mid lejnu i ukoliko igrate dobrog early mid heroja može lagano da se dodje do lakih ubistava, kao npr u jednom minutu možete ubiti 2x mid heroja ukoliko taj isti heroj napravi grešku.
Naravno i comeback mechanism je isto veliki, zbog bounty runa, sanctuarya.

Uglavnom, jako sam zadovoljan ovim patchom. Odličan je.


_____________________________________

[Image: banner@2x.jpg]
|Powered By MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.
Theme UNIQUE - Copyright SubzrᅟᅟᅟᅟCustomized by - SkazzY | Cinderella